Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، سعید پور صمیمی که در دانشگاه امیر کبیر تقدیر شد،گفت: نگاه به جوانب مختلف، آگاهی و بینش مختلفی به انسان می‌دهد. حداقل فایده‌اش این است که یک دانشجو فنی از هنر لذت ببرد، چیزی که در دوران ما نبود. خیلی خوشحالم که به مناسبت کار نمایش اینجا هستم. 
اختتامیه دومین جشنواره تئاتر دانشجویی "نماوا" در حالی برگزار شد که از سعید پورصمیمی، بهرام بیضایی و محمد رحمانیان تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای این مراسم کلیپی از اولین دوره جشنواره‌ی دانشجویی "نماوا" پخش شد.
سپس ویدئویی از بهرام بیضایی و بخش‌هایی از تئاترهای او پخش شد و از این کارگردان به پاس زحماتش تقدیر شد.
سعید پورصمیمی هنرمند دیگری بود که در این مراسم از او تقدیر شد و پیش از اینکه روی صحنه حاضر شود، کلیپی از نقش آفرینی او در «ناخدا خورشید» به نمایش درآمد و صدای رضا بابک در سالن پخش شد.
سپس با حضور کامبیز بنان و پریزاد سیف- کارگردان تئاتر از این بازیگر سینما و تئاتر قدردانی شود و حاضران برای چند دقیقه او را تشویق کردند
پورصمیمی در سخنانی کوتاه گفت: خیلی خوشحالم که اینجا هستم و زمانی که به من گفتند برای کار نمایش باید به دانشگاه امیرکبیر بیایم، خیلی متعجب و مسرور شدم.
او افزود: اینکه دانشجویان فنی گوش چشمی به هنر دارند برای من در حالیکه تعجب برانگیز بود، مایه افتخار هم بود. ما بازماندگان ملتی هستیم که بزرگانشان کسانی که بودند که در زمینه‌هایی مختلف چون فلسفه، شعر، موسیقی، ریاضی، نجوم و… فعالیت می‌کردند. نگاه به جوانب مختلف، آگاهی و بینش مختلفی به انسان می‌دهد. حداقل فایده اش این است که یک دانشجو فنی از هنر لذت ببرد، چیزی که در دوران ما نبود. خیلی خوشحالم که به مناسبت کار نمایش اینجا هستم.
سپس پریزاد سیف با اشاره به خاطره‌ای از فیلم «پرده آخر» با بازی پورصمیمی گفت: آرزویم بود با ایشان کار کنم و این افتخار نصیبم شد. حالا من به عنوان نماینده شما دانشجویانی که به هنر علاقه مند هستید، اینجا هستم تا از این هنرمند تقدیر کنیم.
بعد از تقدیر کامبیز بنان قصد داشت دست این هنرمند را ببوسد و پورصمیمی در واکنش به آن گفت: لحظاتی در زندگی آدم پیش می‌آید که فقط می‌تواند ابراز شرمندگی کند.
او با لحنی بُغض آلود افزود: من گاهی فکر می‌کنم آن چیزی که باید به تماشاگرانم می‌دادم را هنوز ندادم و با این کار کامبیز بنان نمی‌دانم چه بگویم.
در بخش دیگر این مراسم با پخش کلیپی از نمایش «مجلس ضربت زدن» به کارگردانی محمد رحمانیان نمایش‌نامه نویس و کارگردان تئاتر، از او نیز با حضور حمیدپورآذری تقدیر شد.
حمید پور آذری در جملاتی از محمد رحمانیان و کارهایش گفت و رحمانیان نیز سخنانی را مطرح کرد و در پایان از بهرام بیضایی، حمید پور آذری و دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تشکر کرد.
سپس دبیر جشنواره‌ی تئاتر دانشجویی «نماوا»، سارا میرآخوندی، از داوران جشنواره حمید پور آذری و سهیلا گلستانی تقدیر کرد و لوح افتخاری و تندیسی به آن‌ها هدیه داد.
سپس برگزیدگان این دوره از جشنواره تئاتر «نماوا» معرفی و تقدیر شدند.
در بخش بهترین بازیگر مرد، دیپلم افتخار و تندیس به فرشاد کریمی، محمد رضوانی و امیر علی گودرزی تعلق گرفت.
در بخش بهترین بازیگر زن، از ترگل ایرانی تقدیر شد و تندیس این بخش به نگار تختکشان، نگین فیروزمنش و راضیه پورجمال تعلق گرفت.
در بخش کارگردانی میلاد احمدزاده، مهیار شاهمرادی و نگین فیروزمنش تندیس این بخش را از آن خود کردند.
در بخش نمایشنامه‌نویسی به نمایشنامه سیب میخوری ماندانا حمیدی اهدا شد.
در ادامه از شهردار منطقه ۶ نیز تقدیر شد و تندیس این جشنواره به ایشان هدیه دادند.
او گفت: قصد داریم با کمک اساتیدی که از آن‌ها تقدیر شد، جشنواره بزرگ تئاتر با هزینه شهرداری برای دانشجویان برپا کنیم.
در بخش بهترین نمایش خوانی و اجراخوانی، دیپلم افتخار به نمایش‌های دیوان تئاترال امیرحسین صدیقی، خرده جنایت‌های زن و شوهری مهیار شاهمرادی تعلق گرفت.
در پایان مراسم تندیس به رضا عنایتی نایب رییس جشنواره "نماوا" اهدا شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دانشجو تئاتر بهرام بیضایی درآمد نجوم بازی دیپلم شهرداری سریال پارس بازیگر اختتامیه پارس نیوز در پناه تو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فرهنگی هنری ستادهای برگزاری نماز جمعه سراسر کشور با عنوان قلب شهر و شعار معنویت، امید و نوآوری، یک‌شنبه 23 اردیبهشت از ساعت 15 الی 18 در مجتمع فرهنگی اموزشی آدینه تهران برگزار می‌شود.

جشنواره فرهنگی هنری ستادهای نماز جمعه در سراسر کشور با هدف شناسایی و معرفی نمونه‌ها و تجربه‌های موفق میزبانی و برگزاری مراسم نماز جمعه، انگیزه‌بخشی و تقدیر از خادمان موفق و پرتلاش، الگوسازی از طریق معرفی ترویج شاخص‌های میزبانی و کیفیت‌بخشی به مراسم نماز جمعه از آبان ماه 1402 فعالیت خود را آغاز کرد و پس از گذشت هفت ماه، مراسم اختتامیه این جشنواره روز یکشنبه 23 اردیبهشت 1403برگزار خواهد شد.
مخاطبان این جشنواره مسئولان ستادهای برگزاری نمازجمعه و گروه‌های هدف آن اعضای ستادها و خادمان افتخاری نماز جمعه، ائمه جمعه، عموم نمازگزاران جمعه، مدیران و کادر نمایندگی‌های استانی شورا هستند.

این جشنواره در دو محور: 1- ستادهای برگزیده استانی در فرایند ارزیابی سالانه، 2- ابتکارات و خلاقیت‌های ستادها، برگزار شد.

شایان ذکر است که این جشنواره ابتکارات خاصی داشته که در دو عنوان زیر قابل ذکر است.

ویژه‌ برنامه‌های ستادهای نمازجمعه در محور انس با امام عصر (عج) و ترویج فرهنگ انتظار (برگزاری مراسم دعای ندبه پیش از نمازجمعه و زیارت آل یاسین پس از نمازجمعه با ابتکارات ویژه، تولید میان ‌برنامه‌های اختصاصی با موضوع انس با امام عصر«عج» برای جایگاه نمازجمعه، تولید نشریه و محتوای مکتوب یا چندرسان های با موضوع انس با امام عصر«عج» و فرهنگ انتظار برای نمازگزاران) و ویژه برنامه‌های ستادهای نمازجمعه در محور جهاد تبیین (برپایی نمایشگاه‌های تبیینی، تشکیل حلقه‌های معرفتی و تبیینی پیش و پس از ادای نمازجمعه، تولید محتوا و محصولات تبیینی، برنامه‌ریزی برای معرفی دستاوردها و موفقیت‌های کشور) از ابتکارات این جشنواره بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر